2022 International Forum on Polyurethane Frontier

Nkà na ụzụ – Ụbọchị 1: Nlebanya kachasị

Na Nọvemba 17, International Forum on Polyurethane Frontier Technology na Polyurethane Entrepreneur Summit 2022, nke Shanghai Polyurethane Industry Association haziri na Mahadum Sayensị na Nkà na Ụzụ Shanghai, nke Chem366 na-akwado bụ nke emere n'ọchịchị.Shanghai.

Nzukọ ụtụtụ malitere na "PU Sustainable Development na-akpali Innovation - Covestro Pave the Way for Circular Economy" nke Dr. Siyan Qing, onye njikwa ihe ọhụrụ na Covestro kesara.Covestro na-achọ ịghọ nnọpụiche ihu igwe site na 2035. Ụlọ ọrụ ahụ kwenyere na inweta akụ na ụba okirikiri na nnọpụiche carbon na ụlọ ọrụ kemịkalụ na-adabere na nkà na ụzụ ọhụrụ.Maka ihe ndị dị na polyurethane, ma mmepụta ihe ọhụrụ nke ngwaahịa ngwaahịa na ngwa nkà na ụzụ na mpaghara polyurethane ala dị mkpa.Covestro eguzobela usoro mmepụta okirikiri akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ na obere carbon.Ngwọta akụ na ụba okirikiri ya gụnyere ike mmeghari ohuru, akụrụngwa ọzọ, imegharị ihe ọhụrụ na ndị ọzọ.Atụmatụ ndị a gụnyere AdiP (adiabatic isothermal phosgenation) mmepụta MDI dabere na teknụzụ, ngwa teknụzụ na-asụ ụzọ n'ime mmepụta TDI, na imepụta aniline biobased.N'ihe gbasara ngwa okirikiri na mpaghara polyurethane downstream, Covestro na-agba mbọ wulite usoro nrụpụta mechiri emechi site na imekọ ihe ọnụ ụlọ ọrụ.Maka mkpofu mkpofu PU, Covestro esorola ụlọ ọrụ Europe rụkọọ ọrụ iji kwalite ịmegharị akwa akwa n'ọtụtụ buru ibu.

Mazị Yinghao Liu, onye isi njikwa nke ngwaahịa polyurethane R & D na BASF na Asia Pacific, nyere ihe ngosi ya "Low-Carbon Polyurethane Solutions" na nnọkọ ahụ.Akụkọ ahụ gosipụtara kpọmkwem usoro BASF mere iji belata akara ụkwụ carbon ma kwalite akụ na ụba okirikiri.N'ihe gbasara ịkwalite akụ na ụba okirikiri, usoro ndị a gụnyere inye akụrụngwa ndị a na-emegharịgharị, ichekwa ihe ndị dị ndụ, ibelata ikuku ikuku griin, wdg;iwebata nrụgharị igwe na kemịkalụ, ngwọta dị arọ maka imeziwanye ike ike yana ibelata ikuku carbon, wdg.

Na nnọkọ salon, Dr. Nanqing Jiang, onye odeakwụkwọ ukwu na kọmitii na-ahụ maka gburugburu ebe obibi nke China Environmental Protection Federation's Green Recycling Inclusive Committee, Dr. Siyan Qing na Covestro, Onye isi ala Zhou na Suzhou Xiangyuan New Materials, na Onye isi ala Li na Shandong INOV Ihe Ọhụrụ, kwurịtara ọnụ. "Sustainable na okirikiri Economy", na-akọrọ ha echiche, nakwa dị ka onye ọ bụla ụlọ ọrụ bara uru omume na ga-eme n'ọdịnihu mmepe ntụziaka.

Akụkọ ndị a kesara n'ụbọchị mbụ nke ihe omume a tinyekwara "Carbon Neutrality and Circular Economy Analysis" nke China Environmental Protection Federation's Green Recycling Inclusive Committee nyere, "Southeast Asia Polyurethane Market Analysis" nke Pudaily, "Ngwa na mmepe nke Polyurethane Chain Extender. na Emerging Fields" nke Xiangyuan New Materials na "Formaldehyde-free Empowered, A Win-Win Future" site Wanhua Chemical.

Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na akụkọ metụtara ma ọ bụ maka ozi ndị ọzọ na nnọkọ a, nabata ilele replays online wee soro anyị.

Nkwupụta: E si na ya pụta isiokwu a.PUday kwa ụbọchị】.Naanị maka nkwurịta okwu na mmụta, emela ebumnuche azụmahịa ndị ọzọ, anaghị anọchite anya echiche na echiche nke ụlọ ọrụ ahụ, ọ bụrụ na ịchọrọ ibipụtaghachi, biko kpọtụrụ onye edemede mbụ, ma ọ bụrụ na e nwere mmebi iwu, biko kpọtụrụ anyị ozugbo iji wepụ nhazi.


Oge nzipu: Dec-01-2022