Shandong Longhua New Materials Co., Ltd na-ezube itinye ego na ọrụ amino ployether

Na August 17, Shandong Longhua New Materials Co., Ltd. (nke a na-akpọ Longhua New Materials) kwupụtara na ọ na-ezube itinye ego na 80,000-ton / afọ amino polyether project na Zibo City, Shandong Province.

Mkpokọta ego nke oru ngo a bụ 600 nde yuan, na oge owuwu bụ ọnwa 12.A na-eme atụmatụ ịmalite ihe owuwu n'October, a na-atụkwa anya na a ga-arụcha ya n'October 2023. Mgbe arụchara ọrụ ahụ ma tinye ya n'ọrụ, nkezi ego a na-enweta kwa afọ bụ ihe dị ka ijeri yuan 2.232 na ngụkọta uru bụ 412 nde yuan.

A na-akọ na a na-eji polyethers amino kwụsịrị na ụlọ ọrụ ike ikuku na n'ọhịa nke ala epoxy, okporo ụzọ plastik, na elastomeric polyurethane.N'ihe gbasara polyurethane, karịsịa na sistemụ na-agbanwe agbanwe, amino-treminated polyethers ga-eji nwayọọ nwayọọ dochie polyether ma ọ bụ polyester polyols.Site n'ọganihu nke ume ọhụrụ na mmụba nke nta nke nta nke ụlọ ọrụ ike ikuku, ahịa ahịa maka amino-treminated polyethers abawanyela nke ọma ma nwee atụmanya mmepe dị mma.

Nkwuwapụta: Ụfọdụ n'ime ihe ndị a sitere na ịntanetị, ma achọpụtala isi mmalite ya.A na-eji ha akọwa eziokwu ma ọ bụ echiche ndị ekwuru n'isiokwu a.Ha bụ naanị maka nkwurịta okwu na mmụta, ọ bụghịkwa maka ebumnuche azụmahịa ndị ọzọ. Ọ bụrụ na e nwere mmebi ọ bụla, biko kpọtụrụ anyị ka ihichapụ ozugbo.


Oge nzipu: Ọktoba 27-2022